Mies vaihtoi tyttöystävänsä Ferrariin – sai lopulta ansionsa mukaan

Autot Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkitubettaja testasi äskettäin millaisiin vaihtokauppoihin nuoret miehet ovat valmiita suostumaan saadakseen vaihtokaupassa upean valkoisen Ferrarin. Salads järjesti sosiaalisen kokeen, jonka tulokset hän julkaisi lähes kahden miljoonan seuraajan YouTube-kanavallaan.

Kokeilussa hän odotti kadun varrella ohikulkevia pariskuntia, jotka tavatessaan hän ehdotti miehille vaihtokauppaa siten, että he vaihtaisivat tyttöystävänsä Ferrariin. Ensikuulemalta tällainen vaihtokauppa voisi kuulostaa pähkähullulta, mutta ilmeisesti jotkut pitävät italialaisesta superautosta enemmän kuin käsipuolessaan olevasta tyttöystävästä.

Tällaisten videoiden kohdalla täytyy aina pitää mielessä, että tämänkaltaisia tempauksia toteuttavat ja julkaisevat tahot voivat lavastaa tilanteita. Oli videon tapaus totta tai ei, antaa se taas kerran ajattelemisen aihetta ihmissuhteen ja kumppanin tärkeydestä.