Wrestling-tähti Johnny Valiant on kuollut – mitään ei ollut tehtävissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

WWE-sarjan wrestling-supertähti Johnny Valiant on kuollut 71-vuotiaana. Lajin kaksinkertainen takavuosien mestari menehtyi traagisesti onnettomuudessa, joka tapahtui keskiviikkona Yhdysvalloissa Pittsburghin kaupungin liepeillä.

Lajin Hall of Famen jäseneksi 80-luvulla nostettu Johnny Valiant, oikealta nimeltään Tommy Sullivan, oli keskiviikkona iltapäivällä ylittämässä katua Rossin kaupungissa, kun lava-auto törmäsi häneen. WWE-organisaatio vahvisti suru-uutisen Twitterissä.

Valiant saatiin kiidätettyä turmapaikalta nopeasti läheiseen sairaalaan saamaan hoitoa, mutta wrestling-tähden pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä vammojen vakavuuden vuoksi. Wrestling-tähtenä Johnny Valiant nousi aikoinaan samaan supertähtien sarjaan kuin muun muassa Hulk Hogan, Brutus ”The Barber” Beefcake, Dino Bravo ja Demolition.