Conor McGregor pidätetty – hyökkäsi vastustajien kimppuun vapaa-ajalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Irlantilaisesta vapaaottelija Conor McGregorista tuli yksi viime vuoden puhutuimmista urheilujulkkiksista, kun hän otteli nyrkkeilykehässä legendaarista Floyd Mayweatheria vastaan. Nyt mies on pidätetty, koska hänen vastustajilleen uhoaminen muuttui fyysiseksi pahoinpitelyksi.

Vapaaottelija Conor McGregor on ilmottautunut New Yorkin poliisille, koska mies oli aiheuttanut vastustajilleen vammoja pressitilaisuuden jälkimainingeissa. McGregor oli hyökännyt New Yorkin UFC:n tiedotustilaisuuden jälkeen haastajansa Khabib Nurmagomedovin ja kevytsarjan ottelijan tiimin kimppuun. Conor McGregor heitteli taustajoukkojensa kanssa tavaroita vastustajan minibussia päin.

Kaksi UFC-ottelijaa sai vammoja kahakassa, kun Michal Chiesan kasvot saivat haavoja ja Ray Borgin silmä hiertymiä. Conor McGregorin riehuminen aiheutti peruutuksia huomisiin UFC-otteluihin. Mies joutunee maksamaan minibussille koituneet vahingot, jotka ovat noin 8.000 dollaria. Hän saa väkivaltaisuudesta kaksi syytettä, TMZ uutisoi.

In the name of fighting 🙏

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on