Hannu Kanerva söi 1,4 kiloa mämmiä alle 13 minuutissa – pystyisitkö samaan?

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaiset ruokahaastevideot ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan myös suomalaisten tubettajien keskuudessa. Nyt syömishaasteisiin erikoistunut Hannu Kanerva on ottanut asiakseen syödä valtavan määrän suomalaista pääsiäisen perinneruokaa.

Tuoreella videollaan Kanerva on varustautunut kahdella paketillisella mämmiä. Tämä tarkoittaa yhteensä 1,4 kiloa pääsiäisherkkua, jonka tubettaja syö yhteensä 12 minuutissa ja 31 sekunnissa.

Lisähaasteen suoritukselle tekee se, että Kanerva syö mämmin sellaisenaan ilman vaniljakastikkeen tai sokerin kaltaisia lisukkeita. Ruokahaasteisiin erikoistunut tubettaja on aikaisemmissa tempauksissaan muun muassa syönyt kaksi kiloa raakaa jauhelihaa.