Maria Veitolalta hauska muotoiluvinkki hiuksiin – huolettoman valinta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maria Veitola toimii Radio Helsingin päätoimittajana, käsikirjoittajana ja talk show -juontajana. Moni tuntee naisen tällä hetkellä etenkin Enbuske, Veitola & Salminen -keskusteluohjelmasta ja Yökylässä Maria Veitola -televisiosarjasta, jossa päästään kurkistamaan tunnettujen tähtien ja poliitikkojen elämään.

Nyt Maria Veitola päästi hänen Instagram-seuraajansa kurkistamaan myös hänen arkeensa julkaisemalla hauskan kuvan ja hiustenmuotoiluvinkin. Kuvassa naisen lyhyet hiukset ovat melko lennokkaasti, ja seuraajien iloksi Veitola paljastikin miten hän sai tällaisen hiustyylin aikaan.

Veitola neuvoo hauskan kuvansa yhteydessä: Kastele hiukset. Älä pese, älä kuivaa. Anna kuivua itsestään sohvassa makoilemalla. Mene treenaamaan. Kun olet hikoillut kevyesti, laita villapipo päähäsi ja kävele hetki räntäsateessa. Ota pipo pois. Voilà!”.

Ohjeet ovat periaatteessa melko yksinkertaiset, mutta käytännössä tämä hiustyyli taitaa viedä useamman tunnin päivästä. Tyyli syntyy kuitenkin lähes itsestään samaan tapaan kuin herkulliset pataruoat, sen tulee antaa oikeissa olosuhteissa vain tekeytyä itsekseen.