Mies järjesti tyttöystävälle karmivan aprillipilan – klooni makuuhuoneeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime sunnuntaina ihmiset ympäri maailmaa juksasivat ystäviään, puolisoitaan ja sukulaisiaan niin onnistuineilla kuin vähemmän onnistuneillakin tavoilla. Eräs mies päätti järjestää tyttöystävälleen karmivan yllätyksen.

Youtube-käyttäjä PillowtalkTK katseli tyttöystävänsä kanssa heidän makuuhuonettaan kuvaavan valvontakameran videota. Siinä näkyi outo tilanne, jossa miehen kaksoisolento näytti ilmestyvän huoneeseen keskellä yötä tuijottamaan pariskuntaa.

Tyttöystävä oli asiasta alkuun järkyttynyt. Hän kuitenkin tajusi melko nopeasti, mistä oli kysymys. Mies oli yhdistänyt samalle videolle kaksi eri aikoina kuvattua leikettä.

– Editoin yhteen videon jossa kävelen huoneeseen ja toisen, jossa katson itseäni nukkumassa. Tyttöystäväni sai siitä hyvät naurut, PillowtalkTK kirjoitti.