Mies unohti mihin pysäköi autonsa – löysi sen 20 vuotta myöhemmin

Autot Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan suurissa parkkihalleissa kuskit saattavat hämmentyä ja unohtaa hetkellisesti mihin he pysäköivät autonsa. Näin kävi myös miehelle, joka oli kadottanut pysäköimänsä auton. Muutaman minuutin etsimisen sijaan mies joutui olemaan ilman autoaan kuitenkin 20 vuotta ennen kuin se sattumalta löytyi.

Frankfurtissa asuva mies ilmoitti autonsa varastetuksi vuonna 1977. Mies ei ollut Independent-sivuston mukaan muistanut mihin hän oli pysäköinyt auton, minkä vuoksi hän oli vakuuttunut siitä, että se oli varastettu. 20 vuotta myöhemmin kateissa ollut auto kuitenkin viranomaisten ansiosta sattumalta löytyi.

Miehen tytär vei 76-vuotiaan isänsä katsomaan löytynyttä autoa. Auto oli valitettavasti ollut jo niin huonokuntoinen, että sillä ei pystynyt enää ajamaan. Tämän vuoksi mies joutui saman tien auton nähtyään hylkäämään sen uudelleen, koska se oli matkalla romuttamolle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.