Mies yllätettiin synttärikakulla – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syntymäpäivien kohokohta on monille lahjojen lisäksi upea täytekakku, josta syntymäpäiväsankari saa onnittelulaulun päätyttyä puhaltaa kynttilät. Tällä kerralla kynttilöiden puuhaltaminen ei mennyt aivan kuin piti, koska sen jälkeen mies pudotti kakun jaloilleen.

YouTube-videolla nähdään miten miehen silmät kirkastuvat kun hän saa eteensä syntymäpäiväkakun. Mies pitää kakkulautasesta melko huolettomasti kiinni, minkä vuoksi naiset pyytävätkin häntä olemaan varovainen kakun kanssa.

Mies mietti toivettaan hetkisen, minkä jälkeen hän puhalsi kakusta kynttilät. Heti kun mies oli puhaltanut kakusta kynttilät, kakku luiskahti hänen käsissään olevasta lautasesta suoraan hänen jalkojensa päälle. Naisten kommenteista päätellen kakku silti pienistä kolhuista huolimatta kuitenkin syödään.