Sara Sieppi julkaisi pysättävät kuvat – upea kaunotar myös ilman meikkiä!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miss Suomi Sara Sieppi julkaisi pääsiäisenä itsestään kauniin poseerauksen, jossa hänet nähtiin bikineissä. Kuvassa Sieppi istuskeli bikineissä ja kylpytakissa laiturilla talvipakkasessa. Nainen nautiskeli ystävänsä kanssa pääsiäisen vapaapäivistä Heinolassa Kumpeli Spa -kylpylässä, jonka upeisiin maisemiin ja puitteisiin kaunotar ihastui täysin.

Juuri tummat hiuksensa vaaleiksi värjännyt nainen raotti blogissaan lukijoilleen hänen meikkipussukkansa sisältöä ja siellä olevia luottotuotteita. Tällä hetkellä 26-vuotias Sieppi panostaa arkimeikissään hyviin pohjustustuotteisiin, neutraaleihin sävyihin ja ripsitupsuihin.

Nainen julkaisi uuden kirjoituksensa yhteydessä Instagramissa myös hauskan kuvaparin, jonka toisessa kuvassa nähdään meikkauksen jälkeinen lopputulos. Toisessa kuvassa Sieppi paljastaa miltä hän näyttää juuri nyt uuden tekstin julkaisun aikaan kotonaan, jossa hän makoilee huppari päällä ilman meikkiä. Kuten kuvista käy ilmi, Sieppi on hyvin näyttävä kaunotar sekä meikattuna että ilman meikkiä.