Zac Efron pelasti eläinsuojasta koiran – julkaisi ihanan videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Zac Efron tunnetaan alunperin teiniroolistaan High School Musical -elokuvissa, mutta nyt Disney-tähdestä on kuitenkin varttunut naisten uusi päiväuni. 30-vuotias Efron tähdittää myös viime vuonna ilmestynyttä Baywatch-hittisarjasta kuvattua elokuvaa Dwayne Johnsonin kanssa.

Zac Efronilla on nyt uusi ihana tyttö hänen elämässään. Mies adoptoi eläinsuojasta itselleen vilkkaan tyttökoiran, jolle hän antoi nimeksi Maca. Efron julkaisi hänen Twitter-kanavallaan suloisen videon, jossa hän rapsuttelee innokasta Maca-koiraansa.

Zac Efron julkaisi pelastamastaan koirasta myös Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä hän kehotti muitakin ihmisiä adoptoimaan koiria myyntiin teetettyjen pentujen ostamisen sijasta. Just Jared -sivuston mukaan Efron kävi valitsemassa koiran Alexandra Daddarion kanssa. Daddarion ja Efronin on huhuttu jo pitkään seurustelevan, mutta he eivät ole vielä toistaiseksi vahvistaneet huhua.

Hey planet 🌎, this is MACA. #adoptdontshop

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on