Auringonpaiste saa halut heräämään – lomalla enemmän seksiä

Lifestyle Matkailu · Terhi Piiroinen

Lomalla ollessa voi jättää arkihuolet taakse ja keskittyä vapaa-ajasta nauttimiseen. Ihmiset ovat etenkin rantalomakohteisiin matkustaessaan vapautuneemmassa mielentilassa. Yksi asia saa seksihalut heräämään ylivoimaisesti muita tekijöitä enemmän.

MissTravel kertoo Femail First -julkaisulle, että parhaiten seksihalut heräävät auringonpaisteesta. Valoisalla ja kauniilla ilmalla ihmisten hormonit käyvät kuumina, eikä auringonpaiste ainakaan vähennä eroottisia tunnelmia. Lomalla saatetaan rakastella tavallista enemmän ehkäpä juuri aurinkoisen sään ansiosta.

Myös tasokas hotelli ja ylellinen tunnelma voi herättää himoja. Lomalla on mahdollista irrottautua rutiineista ja elää elämäänsä perinteistä poikkeavalla mentaliteetilla. Seksi puolestaan kohottaa hyvinvointia entisestään, kun mielihyvähormonit valtaavat kehon joka sopukan. Ei ihme, että ihmiset janoavat jatkuvasti aurinkolomalle.