Sara Siepin uusi upea tyyli – ihastuttaa vaaleissa hiuksissaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miss Suomi Sara Sieppi julkaisi pääsiäisenä itsestään kauniin poseerauksen, jossa hänet nähtiin bikineissä. Kuvassa Sieppi istuskeli bikineissä ja kylpytakissa laiturilla talvipakkasessa. Moni saattoi kuvassa huomata naisen uudet upeat hiukset, jotka hän värjäsi hiljattain vaaleaksi.

Sara Sieppi kertoi blogissaan miten hän päätyi värjäämään hiuksensa vaaleiksi. Nainen on kokeillut nuorempana erilaisia kevytvärejä ja värjännyt yläkoulussa hiuksensa jopa kirkuvan punaisiksi. Viime vuosina Sieppi on viihtynyt tummissa hiuksissaan hyvin, mutta nyt hän halusi hieman muutosta ja päätyi värjäämään kutrinsa blondiksi.

Vaalean värin saavuttamiseksi tarvittiin monen tunnin työ ja yhteensä kolme kampaamokäyntiä. 26-vuotias nainen on viime päivien aikana esitellyt uutta tyyliään ja hiusväriään hänen sosiaalisen median julkaisuissaan, joista käykin hyvin ilmi se miten kotonaan kaunokainen on uudessa vaaleammassa hiustyylissään.

Ups🔥🔥🔥 #lisääblogissa Hiukset: @jennagranholm / @gyyli

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on