Selena Gomez haluaa aloittaa kaiken alusta – aikoo muuttaa Australiaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Selena Gomezin elämä on ollut kuluneen vuoden aikana yhtä suurta myllerrystä, kun ensin hän sai munuaissiirron ja kokeili sen jälkeen parisuhdetta teiniaikaisen rakkautensa, Justin Bieberin kanssa. Nyt nainen on saanut tarpeekseen Hollywoodista.

RadarOnline kertoo, että 25-vuotias Selena Gomez aikoo tehdä täysikäännöksen elämässään. Nainen on ajautunut riitoihin äitinsä Mandy Teefeyn kanssa ja myös parisuhde poplaulaja Justin Bieberiin kariutui jo ensimetreillä. Selena Gomez suunnittelee Australiaan muuttamista.

Selena Gomez kokee, että hänen elämänsä on hajoamassa pirstaileiksi, joten ainoa keino olisi aloittaa kaikki alusta. Hän rakastaa Australiaa ja kokee, että Yhdysvallat ja nykyinen asuinympäristö kuormittaa hyvinvointia entisestään. Selena Gomez on aina ihaillut aistralialaista kulttuuria, ja hän suunnittelee asettuvansa Sydneyyn.

Photo wall opportunity with the Parker bag #CoachNY @stuartvevers

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on