Tältä Kim Kardashian näytti 90-luvulla – kuin suoraan Clueless-elokuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superjulkkis Kim Kardashian on esitellyt Snapchatissa kuvia perhealbumistaan. Valokuvat on otettu 90-luvulla, ja Kim Kardashianin tyyli on ollut kuin suoraan legendaarisesta Clueless-elokuvasta. Hän on myös matkinut idoliaan Drew Barrymorea.

Kim Kardashian on ollut 11-vuotiaana 90-luvun grunge-aikakauden mukaan pukeutunut ja muokannut ulkonäköään trendeihin sopivaksi. Naisen Snapchatissa julkaistua materiaalia on päivitetty Instagramiin, ja videoilla julkkis myöntää pukeutuneensa aikakauden yläasteikäisten tyyliin.

Nuorella Kimillä on ollut jakaus keskellä päätä ja hiukset on pantu pinneillä sivuille. Naisen kulmakarvat olivat ohuet 90-luvulle ominaiseen tyyliin. Kardashian on myös ihaillut ja kuunnellut Nirvana-bändiä, minkä huomaa hänen ryhmäkuvistaan ja rokkitähden elkein tehdyistä poseerauksistaan.

Circa 1992 @kimkardashian #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on

8th Grade shenanigans 💗 @kimkardashian #kimkardaahian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on

📸📸 @kimkardashian #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on

11 years old 😍😘 @kimkardashian #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on