Tämä on rajun seksin yleisin turvasana – keskeyttää puuhat heti

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sadomasokistileikeistä nauttivat seksiseikkailijat käyttävät yleensä yhteisesti sovittua turvasanaa, jonka mainitsemalla sessio päättyy. Maailman suurimpien seksivälinevalmistajien joukkoon kuuluva Lovehoney on nyt selvittänyt suosituimmat turvasanat koko maailmassa.

Yksi turvasana on ylivoimaisesti kaikista suosituin: Donald Trump. Yhdysvaltain presidentin nimen mainitsemalla voi keskeyttää tukalaksi äityneen sadomasokistisen seksisession ja lopettaa aktin nopeasti. Donald Trumpin lisäksi ihmiset käyttävät sarjakuvasankareiden ja julkkisten nimiä, kuten Justin Bieber, Teräsmies, Betty Boop ja Helinäkeiju.

Kyselyyn osallistui tuhat vastaajaa. Turvasanoja voi olla myös eri tarkoituksiin, kuten session aloittamiseen, oma sanansa vauhdin kiihdyttämiseen ja lopulta sana leikin lopettamiseen. Sanojen on oltava selkeästi erottuvia, kuten värejä, ruokia tai kuuluisia henkilöitä.