Tiivi-Taavi -näyttelijän traaginen kuolinsyy paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teletapit-lastensarjassa Tiivi-Taavia näytellyt Simon Shelton Barnes kuoli tammikuussa 52-vuotiaana. Nyt brittiläisen tähden traaginen kuolinsyy on paljastettu. Barnes menehtyi hypotermiaan Liverpoolin sataman lähettyvillä.

Hänen verensä alkoholipitoisuus oli kuolinhetkellä korkea. Mies oli jo pitkään kärsinyt vakavasta alkoholiongelmasta.

– Päivän lämpötila oli kolme astetta. Barnes kuoleman aiheuttivat todennäköisesti hänen nauttimansa alkoholi ja kylmä ilma, kuolinsyyntutkija Anita Bhardwaj kuvaili Sky News -sivuston mukaan.

Tanssijaksi ja koreografiksi opiskellut Simon Shelton Barnes esitti Tiivi-Taavia suositussa Teletapit-sarjassa vuosina 1997-2001. Hän oli Putoojat-sarjasta tunnetun Emily Atackin eno. Uutinen tähden kuolemasta levisikin Putoojat-tähden paljastettua sen Instagramissa.

 

https://instagram.com/p/BeIZV9xHx8t/?utm_source=ig_embed