Conor McGregor antautui poliisille – vietiin vahvassa poliisisaattueessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilaisesta vapaaottelija Conor McGregorista tuli yksi viime vuoden puhutuimmista urheilujulkkiksista, kun hän otteli nyrkkeilykehässä legendaarista Floyd Mayweatheria vastaan. Aiemmin tällä viikolla hän kävi vastustajiensa kimppuun vapaa-ajallaan.

Splash

McGregor hyökkäsi seurueineen New Yorkin UFC:n tiedotustilaisuuden jälkeen haastajansa Khabib Nurmagomedovin ja kevytsarjan ottelijan tiimin kimppuun. Conor McGregor heitteli taustajoukkojensa kanssa tavaroita vastustajan minibussia päin. Kaksi UFC-ottelijaa sai vammoja kahakassa, kun Michal Chiesan kasvot saivat haavoja ja Ray Borgin silmä hiertymiä.

Nyt hän antautunut poliisille vapaaehtoisesti astelemalla paikalliselle poliisilaitokselle. Siellä hänet pantiin käsirautoihin ja kuljetettiin oikeuteen. Tuomioistuimen takuukäsittelyn jälkeen hän pääsi vapaaksi. Sitä ennen nyrkkeilytähdelle luettiin oikeudessa syytteet muun muassa pahoinpitelystä. Hänet kuvattiin poistumassa oikeustalolta vahvassa poliisisaattueessa.

Splash
Splash