Eva Wahlström paljasti MM-ottelussa ruhjotut kasvonsa somessa: ”Kevään muotikuosi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen nyrkkeilytähti Eva Wahlström mitteli äskettäin kovatasoisessa WBC-liiton ottelussa MM-tittelistä Melissa St.Vilin kanssa, ja onnistui säilyttämään höyhensarjan vyönsä Suomessa. Ottelu ei kuitenkaan ratkennut helpolla, sillä Eva Wahlström joutui ottamaan vastaan joukon iskuja myös kasvoihinsa.

Nyt Eva Wahlström on julkaissut ottelussa saamistaan vammoista kuvia sosiaalisessa mediassa. Tuoreessa kuvassaan hän vitsailee ruhjeilla olevien kasvojensa kustannuksella vertaamalla kasvojaan alkaneen kevään läikikkääseen muotikuosiin.

– Kevään muotikuosi on iloisen läikikäs, Eva Wahlström kommentoi.

Kevään muotikuosi on iloisen läikikäs 😄 #taiteenjälkiä

A post shared by eva wahlström (@eva_wahlstrom) on

Hahhaaaa päiväskumppaa auringonpaisteessa!

A post shared by eva wahlström (@eva_wahlstrom) on