Nettitähdeksi noussut hämähäkki ihastuttaa jälleen – soittaa harppua ja laulaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Animaatiohämähäkki Lucas on ylivoimaisesti maailman suloisin kahdeksanjalkainen. Söpö nappisilmä on nyt päässyt esittelemään musiikillisia lahjakkuuksiaan. Hämähäkki soittaa kotikutoista harppua ja laulaa.

Joshua Slicen luomasta animaatiohämähäkki Lucasista tuli hetkessä julkkis. Lucas the Spiderin ensimmäinen video on kerännyt neljän kuukauden aikana 18 miljoonaa näyttökertaa. Hämähäkki nähdään todennäköisesti tulevaisuudessa myös valkokankaalla koko perheen animaatioelokuvassa.

Araknofobiasta kärsivät ihmiset joutuvat äärimmäisen pelon valtaan hämähäkkejä kohdatessaan. Todellisuudessa hämähäkin ovat hyödyllisiä eläimiä, jotka voivat näyttää läheltä tarkasteltuna söpöiltä karvaturreilta. Mies palkkasi sukulaispoikansa ääninäyttelijäksi antamaan hämähäkin persoonallisuudelle loppusilauksen.