Rihanna riehaantui pallomeressä – leikki suloisen pikkuserkkunsa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rihanna aloitti syksyllä yhteistyön Fenty Beauty -kosmetiikkayrityksen kanssa. Laulajan nimeä kantava meikkisarja on lanseerattu etenkin sillä kulmalla, että tuotteita löytyy todella runsaasti sekä vaalea- että tummaihoisille naisille.

Helmikuussa 30 vuotta täyttänyt Rihanna nähtiin nyt kosmetiikkajätti Sephoran järjestämässä tapahtumassa, jonka saattelemana naisen ja Fenty Beautyn yhteistyönä valmistetut tuotteet saapuivat Sephoran liikkeisiin. Nainen saapui tapahtumaan suloisen sukulaistyttönsä kanssa. Tyttö on nimeltään Majesty, ja hän on Rihannan serkun tytär.

Nainen nautti tapahtumasta pikkuisen Majestyn seurassa ja vei tytön leikkimään houkuttelevaan vaaleanpunaiseen pallomereen. Näyttävä kaksikko ei jäänyt keneltäkään huomaamatta, kun seksikkäässä nahkamekossa tapahtumaan saapunut Rihanna leikki pallomeressä suloisen Majestyn kanssa.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News