Tässä hän on! Ghost sai uuden laulajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalainen heavy metal bändi Ghost on saanut uuden laulajan. Papa Emeritus on esiintynyt lyhyellä teaser-videolla ensimmäistä kertaa koko maailmalle. Ghost esiintyi Suomessa viime vuonna vappuna.

Ruotsalainen Ghost on julkaissut Youtubeen Chapter One: New Blood -nimisen videon. Uusi keulahahmo tuo yhtyeeseen uutta verta. Hän on laulanut myös kesäkuussa ilmestyvällä albumilla, jolloin uusin paavin asuun ja pääkallomaskiin pukeutunut laulaja pääsee näyttämään kyntensä. Yhtye esiintyy Suomessa seuraavan kerran South Park -festivaaleilla kesäkuun alussa.

Ghost oli viime vuonna koko kevään ajan median otsikoissa bändin sisäisten ristiriitojen vuoksi. Yhtyeen keulahahmon lisäksi bändissä soittaa nippu henkilöllisyytensä salaavia muusikoita, jotka tunnetaan ainoastaan nimellä Nameless Ghouls. Entinen Papa Emeritus oli laulaja Tobias Forge.