Mummelin villistä tanssista nettihitti – harva nuorempi kykenee samaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty videoiden muodossa monia hyviä esimerkkejä siitä, että myös vanhukset osaavat tanssia. Lavatansseja voidaan pitää paremmin isovanhemmille soveltuvina tanssimuotoina, mutta monista vanhuksista kuoriutuu kuitenkin juuri oikean musiikin soidessa melkoisia parkettien partaveitsiä.

Nyt YouTube-videolla nähdään isoäiti, joka esittelee hänen upeita tanssiliikkeitään. Nainen ei pystynyt olemaan enää paikoillaan, kun Eurythmicsin 80-luvun superhitti Sweet Dreams alkoi soimaan pienen urheilukentän katsomossa.

Videolla nähdään miten isoäiti esittelee parhaimmat tanssiliikkeensä ja nauttii musiikista aivan kuin paikalla ei olisi ketään katsomassa häntä. Tällaisilla tanssitaidoilla varustettu isoäiti pitäisikin saada nopeasti yökerhon tanssilattialle näyttämään taitonsa.