Venäläispoliitikko väittää: ”Kuningatar Elisabetilla on alkoholiongelma”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iso-Britannian kuningattarena vuodesta 1952 ollut Elisabet II täyttää muutaman viikon päästä 92 vuotta. Nyt arvovaltaisen naisen kerrotaan nauttivan runsaasti alkoholia. Paljastuksen teki venäläinen poliitikko Aleksey Pushkov.

Venäjän presidentti Vladimir Putinin läheinen poliitikkoystävä Aleksey Pushkov on kertonut venäläisessä televisio-ohjelmassa, että Iso-Britannian kuningatar Elisabet juo päivittäin runsaasti alkoholia.

Hän kertoo naisen nauttivan ennen illallista giniä ja viiniä kahden eri drinkin verran. Illallisen jälkeen hän kertoo kuningataren nauttivan lasin viiniä suklaapatukan kera, Mirror uutisoi.

Sen jälkeen Elisabet nauttii venäläisen miehen mukaan Martini-drinkin. Päivän päätteeksi nainen nauttii lasillisen kylmää samppanjaa. Venäläisten puheita pidetään ainoastaan propagandana liittyen Britannian toimiin ex-agentti Sergei Skripalin myrkytystapauksessa.

Brittiläisen imperiumin aikana uransa aloittanut nainen on tehnyt pitkän uran. Kun Elisabet II menehtyy, astuu hänen poikansa Charles valtaan. Kuningataren kuolemasta käytetään koodia: ”London Bridge on kaatunut”.

Publiée par The Royal UK sur vendredi 26 mai 2017