Brad Pitt löysi uuden rakkaan – tapaillut salaa MIT-professoria!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Angelina Jolieta ja Brad Pittia pidettiin Hollywoodin unelmaparina, kunnes he ilmoittivat eroavansa syyskuussa 2016. Sen jälkeen näyttelijöiden perhe-elämä on muuttunut radikaalisti ja etenkin Brad Pittin suhde kuuteen lapseen on kuihtunut olemattomiin.

Nyt näyttää siltä, että Brad Pitt on jo poistunut sinkkumarkkinoilta. Daily Mail -sivuston mukaan 54-vuotias näyttelijä on löytänyt rinnalleen 42-vuotiaan MIT:n professorin Neri Oxmanin. Pariskunta ei ole juuri näyttäytynyt vielä yhdessä julkisesti, mutta he ovat kuitenkin tapailleet toisiaan jo kuuden kuukauden ajan.

Neri Oxman on taiteilija ja arkkitehti, joka on tutustunut Brad Pittiin yhteisen projektin tiimoilta. Lähipiirin mukaan pariskunnan kemiat olivat kohdanneet heti, koska heillä kummallakin on niin suuri palo taidetta, suunnittelua ja arkkitehtuuria kohtaan.