KitKat lanseerasi vaaleanpunaisen suklaan – tehty punaisista kaakaopavuista

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

KitKat-suklaa nauttii Japanissa valtavasta suosiosta, minkä vuoksi nimenomaan Japanin markkinoita ajatellen yritys on lanseerannut mitä erikoisempia versioita tutusta makeisesta. KitKat on tehnyt jopa yskänlääkkeen makuisen suklaan, ja tällä kerralla uusi tuote eroaa vanhoista poikkeavan värityksensä vuoksi.

KitKatia on voitu ostaa maitosuklaasta, tummasta suklaasta ja valkosuklaasta tehtynä, mutta nyt sitä saa myös pinkkinä ruby-suklaana. KitKat testasi uutta vaaleanpunaista suklaapatukkaa aluksi Japanin ja Korean markkinoilla. Se oli niin suuri menestys, että Nestle päätti tuoda KitKat Rubyn myös Eurooppaan.

Ruby on uusi luonnollisesti vaaleanpunainen suklaan muoto, jonka kehittelystä vastasi Barry Callebaut. Ruby-suklaa on 13 vuoden työn tulos, joka vaaleanpunaisen KitKatin menestyksestä päätellen on ollut vaivan arvoista. Suklaan väri on peräisin rubiininpunaisista kaakaopavuista eikä sen valmistamiseen Daily Mail -sivuston mukaan tarvita keinotekoisia väriaineita lainkaan.