KL: McDonald’s aloittaa kotiinkuljetukset Helsingissä

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Pikaruokalat kilpailevat nykyään annosten terveellisyydellä, digitaalisilla tilauskioskeilla ja kotiinkuljetuksella. McDonald’s aloittaa kevään aikana kotiinkuljetukset Helsingin alueella. Lisäksi pikaruokajätti avaa Suomeen uusia ravintoloita.

Kauppalehti uutisoi McDonald’sin aloittavan kotiinkuljetukset Helsingin alueella. Ravintolaketju pyrkii lisäpalveluiden avulla saavuttamaan parempaa tulosta tappiollisten vuosien jälkeen. Terveysruokabuumi on vaikuttanut myös pikaruokaketjujen kuninkuutta pitkään hallinneen McDonald’sin menestystarinaan.

McDonald’sin ravintoloissa voi tulevaisuudessa tilata ja maksaa ruokansa digitaalisesta kioskista. Ihmiset suosivat myös ympärivuorokautista palvelua ja autokaistoja. Suomeen avataan viiden vuoden kuluessa 15 uutta McDonald’s-ravintolaa.