Emilyn kaula-aukko pysäyttää – toppi ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

26-vuotias malli Emily Ratajkowski on yksi tämän päivän suosituimmista bikinimalleista, joka saakin upean vartalonsa ansiosta työskennellä tauotta. Kaunotar yllätti hetki sitten menemällä naimisiin ilman, että moni edes tiesi Ratajkowskin seurustelevan.

Viime aikoina Emily Ratajkowski on viettänyt kuherruskuukautta näyttävästi, sillä hän on raportoinut sen etenemisestä muun muassa alastonkuvilla sosiaalisessa mediassa. Nyt mallikaunotar kuvattiin vierailemassa suositun Today Show -ohjelman kuvauksissa. Hänellä oli yllään valkoinen toppi, jonka kaula-aukko takuulla pysäytti hetkeksi jokaisen miehen.

Emily Ratajkowski ja hänen tuore aviomiehensä Sebastian Bear-McClard näyttävät hyvin onnellisilta yhdessä. Ratajkowski julkaisi äskettäin somessa pysäyttävän upean alastonkuvansa kuvatekstillä: ”Poseeraan tässä vain aviomiestäni varten”. Tapansa mukaan nainen ei kuitenkaan jättänyt faneja kaiken kivan ulkopuolelle vaan julkaisi kuvat lähes 17 miljoonalle seuraajalleen myös Instagramissa.

Splash
Splash
Splash