Erotiikan tappaja on tässä – tuttu liian monelle suomalaiselle!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Treffipalvelu Zoosk on selvittänyt treffeille sopivimmat asukokonaisuudet. Samalla deittisovellus listasi, mitä vaatekappaleita ihmisten kannattaa vältellä uutta ihastusta tavatessaan. Sandaalien ja sukkien yhdistelmä listattiin suurimmaksi erotiikantappajaksi.

Älä lähde treffeille ryppyisissä, rikkinäisissä tai haisevissa vaatteissa. Peräti 66 prosenttia kyselyyn vastanneista sanoi epäsiistien vaatteiden olevan luotaantyöntäviä. Puolet paheksuivat sukkia sandaaleissa ja huonosti istuvat vaatteet pääsivät listan kolmanneksi. Toisin sanoen liian pieni t-paita ja MC Hammer -housut kannattaa jättää kotiin, Men’s Health muistuttaa.

Miehet voivat pukeutua farkkuihin ja t-paitaan, koska se lisää heidän itsevarmuutta, mutta samalla naisten kiinnostus lisääntyy. Myös vapaa-ajan vaatteet ja rento tyyli toimii. Toki treffiympäristölläkin on väliä, ja hienoon ravintolaan kannattaa pukeutua tyylikkäästi, Men’s Health muistuttaa.