Murtovarkaan nolo moka – unohti ottaa kassakoneen mukaansa!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridassa tutkitaan murtovarkautta, jonka tekijä oli varsin kaukana mestaririkollisesta. Hän onnistui varkautta suorittaessaan lyömään päänsä ja unohtamaan saaliinsa rikospaikalle. Varas murtautui St. Lucien Dixie Cream Donuts -kahvilaan rikkomalla oven vasaralla.

Hän nappasi mukaansa käteistä sisältävän laatikon ja kassakoneen. Poistuessaan paikalta mies liukastui ja löi päänsä oven vieressä olleeseen lehtitelineeseen. Samalla hän tiputti maahan kassakoneen ja unohti hädän hetkellä kerätä sen mukaansa.

– Karma iski varkaaseen hänen lyödessään päänsä lehtitelineeseen, poliisi kommentoi CBS12-uutissivustolle.

 

Video of the Dixie Cream Donut Burglary

Dixie Cream Donut burglary surveillance video

Publiée par Port St. Lucie Police Department sur lundi 9 avril 2018