Näin teet kotiisi oman minibaarin – kätevät niksit listattiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kodissa saattaa olla ylimääräisiä kulmauksia tai nurkkia, joille ei keksi järkevää käyttötarkoitusta. Nyt on trendinä hyödyntää hukkaneliöitä minibaareina, jolloin pieneen tilaan loihditaan drinkkien valmistamiseen tarkoitettu keskus.

Minibaarin voi rakentaa portaiden alle jäävään tilaan, käyttämättömään kaappiin tai liukuoven taakse omalle hyllykölle. Minibaarin pääasiallisina varusteina on alkoholin lisäksi lasit, shakerit ja muut nopeaan juomavalmistukseen tarkoitetut välineet. Pieneen tilaan saa lisäsäihkettä kätevästi peilien avulla, PureWow muistuttaa.

Mikäli kodista löytyy kokonaan ylimääräinen huone, voi sen muuttaa tyylikkääksi viininmaistelutilaksi oikeanlaisen säilytystilan avulla. Vaihtoehtoisesti baaritilaksi voi hyödyntää vanhan puuliiterin muokkaamalla siitä saluunaa muistuttavan tilan. Myös autotalleja on muutettu viihtyisiksi kotibaareiksi äänentoistolaitteineen.

#homeminibar #interiordesign

A post shared by @ interiordesignonly_ on

✨🍾✨ Weekend wine vibes. . 📸 @runningawaymama

A post shared by Glass Wine Cellars (@glasswinecellars) on