Perheenäiti julkaisi videon yöstään – ehtisitkö sinä nukkua?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmat tietävät miltä univaje tuntuu. Varsinkin äiti joutuu heräämään normaalisti monta kertaa öisin mikäli hänellä on imetysikäinen lapsi. Nyt videolla nähdään millainen erään perheenäidin yö oli yhden vauvan ja yhden taaperon kanssa.

Melanie Darnell on kolmen pienen lapsen äiti. Lapsista kaksi ovat vielä niin pieniä, että he eivät nuku kunnolla öitään. Tämän vuoksi naisen tulee herätä yön aikana monta kertaa lohduttamaan, halailemaan ja syöttämään lapsiaan.

Darnell on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videon, jonka hän kuvasi eräästä yöstään lastensa kanssa. Perheenäidin uni jäi todella katkonaiseksi ja lyhyeksi, mutta hän haluaa myös öisin olla hyvä äiti. Tämä tarkoittaa Darnellille sitä, että hän haluaa vastata myös öisin pienten lastensa tarpeisiin olivat ne sitten ravintoon tai hellyyteen liittyviä.

Parenting doesn’t end when the sun goes down. 🌙 I want to parent at night the same way I parent during the day. You have two nighttime parenting goals (1) get sufficient rest yourself and (2) meet the nutritional and emotional needs of your child. It’s a tough balance. Realizing that the last sweet hours of restful darkness are almost over. The 4am wake-up call is especially excruciating. Still, we haul ourselves out of bed, and with bleary eyes pull our babies in close . In those quiet, dark hours, the lack of distraction can actually quite calming and refreshing.  Baby’s needs tend to be simple: to be held and fed 🤱🏻. Mothers are experts at both of those things, and the ability to so completely meet the needs of our amazing baby is profoundly satisfying. During these moments let’s think of all of the other parents that are up with their babies at the very same middle-of-the night moment and take comfort in the thought of each of us cradling our babies in the dark of our homes, together in shared experience. Rather than feeling isolated and exhausted, we can feel connected to the other tired mothers that are also awake #momsunited. . So, to all of the tired mothers out there, breathe in and breathe out. These days are intense but short lived. Both you and baby will be sleeping more soundly before long. For now, cuddle your babies, nurse them and love them no matter what time the clock says. The baby you rock tonight someday may have the opportunity to be gazing at the stars while holding a sweet baby of her own. She will be thinking of, and appreciating, you ❤️. . Full video www.youtube.com/fitmomma #attachmentparenting #caughtoncamera #parenting #momlife #nighttimeparenting #gentleparenting #tiredmom #momof3 #onshrooms #cosleeping #foursigmatic @nest @todayshow @scarymommy @goodmorningamerica @theellenshow @ellentube @theviewabc @huffpostparents @popsugar #ellen15

A post shared by Melanie Darnell (@fitmomma4three) on