Sinullako huono päivä? Videokooste vielä huonommista piristää

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aamu voi toisinaan alkaa niin huonosti, että koko päivästä voi jo ensimmäisten tuntien aikana arvella tulevan erittäin huono. Ihmiset voivat kuitenkin lohduttaa itseään toteamalla, että he eivät takuulla ole maailmassa ainoita, joiden päivä on alkanut väärällä jalalla.

Nyt Scoop on julkaissut YouTube-kanavallaan huvittavan videokoosteen, jossa nähdään uskomattoman huono-onnisia tilanteita, joita ihmisille on tapahtunut. Ihmiset ovat lähteneet eri paria olevissa kengissä töihin, avanneet ulko-oven, joka on muurautunut umpeen lumesta ja nähneet kun koko keittiön kaappirivistö on pudonnut astioineen seinältä.

Kymmeneen minuuttiin mahtuu melkoinen määrä uskomattoman epäonnisia ihmisiä, onnettomuuksia ja sattumuksia. Näiden kuvien katsomisen jälkeen katsoja voikin lohduttautua sillä, että oma päivä onkin luultavasti alkanut ihan hyvin.