Playboy-kurvitar lenkillä – toppi ei pysynytkään rintojen peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa ja tankkaamassa.

Nyt Ana on kuvattu hoitamassa kuntoaan Los Angelesin liepeillä Calabasasin alueella. Hän oli valinnut kurviensa peitoksi vain ohuen harmaan sporttitopin, joka ei pysynyt millään paikoillaan rintojen peittona. Sen sijaan Bragan ollessa puhelimessa toppi pyrki nousemaan kerta toisensa jälkeen.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

Splash
Splash
Splash