Kaley Cuoco avautui exästään – paljasti miksi tuli ero!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näytelijä Kaley Cuoco on tunnettu parhaiten Rillit huuruun -nimisestä komediasarjasta, jota on esitetty jo vuodesta 2007 lähtien. Nainen erosi aviomiehestään Ryan Sweetingistä kolmen vuoden avioliiton jälkeen vuonna 2016.

Hyvin pian 32-vuotias kaunotar kuitenkin jo löysi rinnalleen uuden rakkaan Karl Cookin, jonka kanssa hän on nyt kihloissa. Nyt Kaley Cuoco paljasti huvittavalla Voguen kuvaamalla videolla miten hänen suhteensa erääseen kuuluisaan ex-poikaystävään päättyi.

Koko suhteen alku oli ollut naisen mukaan taianomainen, ja nainen oli 19-vuotiaana ajatellut menevänsä kyseisen komistuksen kanssa vielä naimisiin. Tämä mielipide alkoi muuttumaan kuitenkin heti kun pariskunta meni yhdessä ensimmäistä kertaa ravintolaan syömään.

Mies oli tarjoutunut maksamaan ravintolan laskun, mistä Cuoco oli ollut mielissään. Nainen kuitenkin järkyttyi siitä miten pihi mies oli hänen jätettyään minimaalisen vähän tippiä tarjoilijalle. Lopulta Cuocon täytyi jättää mies siitäkin huolimatta, että vanhemmatkin olivat pitäneet hänestä, koska hän ei kestänyt sitä miten mies ei suostunut jättämään juomarahaa hyvästä palvelusta.