Upeille lomakuville jatkoa – Kardashianit bikineissä rannalla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian lomailee tällä hetkellä Turks- ja Caicossaarilla isosiskonsa Kourtney Kardashianin ja tämän poikaystävän Younes Bendjiman kanssa. Naiset ovat pitäneet tälläkin matkalla huolen siitä, että myös heidän faninsa pääsevät kurkistamaan heidän upeaa lomakohdettaan kuvien muodossa.

Tällä viikolla sekä Kim että Kourtney kumpikin ovat julkaisseet monia upeita bikinikuvia matkalta. Kuvissa näkyy kaunista luontoa sekä upea hiekkaranta ja täydellisen turkoosi vesi. Ilmeisesti naiset ovat yksityisellä rannalla, koska heidän kuvissaan ei näy rannalla koskaan ketään muita auringon palvojia.

Nyt naiset julkaisivat kaksi upeaa yhteiskuvaa, joissa heidät nähdään bikineissä. Toisessa kuvassa naisilla on päässään aurinkolipat ja he istuvat hiekkarannalla mustissa bikineissä. Toisessa kuvassa naisten upeat vartalot pääsevät kunnolla oikeuksiinsa kun he kävelevät pitkin rantahiekkaa niukoissa bikineissään.

#NationalSiblingDay

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Morning

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

my sibling

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

bar hopping

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on