Huh, Emily paljasti rintansa Instagramissa – tuleeko tästä bannia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

26-vuotias malli Emily Ratajkowski on yksi tämän päivän suosituimmista bikinimalleista, joka saakin upean vartalonsa ansiosta työskennellä tauotta. Kaunotar yllätti hetki sitten menemällä naimisiin ilman, että moni edes tiesi Ratajkowskin seurustelevan.

Viime aikoina Emily Ratajkowski on viettänyt kuherruskuukautta näyttävästi, sillä hän on muun muassa poseerannut täysin alastomana luonnossa. Nyt hän koettelee kuitenkin Instagramin sääntöjen rajoja, koska tuoreessa kuvassa paljastui hänen rintansa.

Sneak peek 💦

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily Ratajkowski ja hänen tuore aviomiehensä Sebastian Bear-McClard näyttävät hyvin onnellisilta yhdessä. Ratajkowski julkaisi äskettäin somessa pysäyttävän upean alastonkuvansa kuvatekstillä: ”Poseeraan tässä vain aviomiestäni varten”. Tapansa mukaan nainen ei kuitenkaan jättänyt faneja kaiken kivan ulkopuolelle vaan julkaisi kuvat lähes 17 miljoonalle seuraajalleen myös Instagramissa.