Izabel Goulartin rohkea asuvalinta yllätti – tässä arkipukeutumisen uusi trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee parhaillaan nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Nyt Izabel Goulart on esiintynyt Brasilian Sao Paulossa sijaitsevassa The Blanc -liikkeessä, jossa hän poseerasi kuvaajille huippunäyttävässä cocktail-henkisessä niukassa asussa. Aika näyttää mihin suuntaan trendit vievät, mutta tämänkaltainen asu voisi tulevaisuudessa sopia myös arkiasuksi töihin.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.

Splash
Splash
Splash