Khloe Kardashian järkyttyi pettämisskandaalista – sai ennenaikaisia supistuksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnyttää ensimmäisen lapsensa pian. Naisen laskettu aika on tämän kuun lopulla, mutta 33-vuotias Khloe on kuitenkin alkanut saamaan jo supistuksia ja joutunee synnyttämään ennenaikaisesti.

Khloe Kardashianin esikoisen isä, koripalloilija Tristan Thompson on nähty suutelemassa vieraan naisen kanssa. 27-vuotias NBA-pelaaja saattoi myös samaisen naisen hotellihuoneeseensa. Pettämiskohun aiheuttanut stressi sai viimeisillään raskaana olevan Khloen supistelemaan, minkä vuoksi hän on alkanut valmistautumaan synnytykseen.

TMZ-sivuston mukaan Khloe Kardashianin perhe on ollut todella tuohtunut Tristanin pettämisestä. Suurin osa perheestä on jo lentämässä Clevelandiin naisen tueksi. Kris Jenner on lentänyt Khloen luo jo keskiviikkona, ja Kim Kardashian muiden perheenjäsenten kanssa lentää perässä hänen luokseen torstaina.