Mies lahjoitti amputoidut varpaat baarille – käytetään nyt drinkeissä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalaisessa Dawson Cityssa on hotelli, jossa toteutetaan ällöttävän kuuloista traditiota. Hotellissa on nimittäin tapana juoda Sourtoe Cocktaileja. Kyseinen drinkki muodostuu Yukon Gold -viskishotista sekä kuivatusta ja suolatusta ihmisen varpaasta. Nyt baari on saanut lisää varpaita varastoonsa, kun eräs mies lahjoitti kolme amputoitua varvastaan hotellille.

Nick Griffiths oli hyisen patikointiretkensä seurauksena palelluttanut varpaansa, joista kolme jouduttiiin amputoimaan. Mies oli päättänyt heti, että hän haluaa lahjoittaa kuuluisia drinkkejä varten omat varpaansa, että ne pääsevät hyötykäyttöön. Varpaat kuivataan ja säilötään suolassa ennen kuin ne ovat valmiita käytettäväksi drinkkeihin.

Asiakkaiden tulee juoda viskishotti siten, että nautiskelijan huulet koskettavat varvasta, joka on pudotettu viskilasin pohjalle. Drinkin nauttija joutuu maksamaan 2.500 dollarin sakot varpaan varastamisesta tai nielaisemista, minkä vuoksi se kannattaa juoman loputtua myös jättää lasin pohjalle.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News