Suloisuuden huippu! Opossumi rouskuttaa omistajan aamiasmuroja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussirotat eli opossumit ovat Amerikassa eläviä keskikokoisia pussieläimiä. Opossumit vaeltavat ruoan perässä ja ovat kaikkiruokaisia, mikä käy ilmi myös hauskalta videolta, jossa opossumi himoitsee omistajansa värikkäitä aamiaismuroja.

Opossumit eivät ole tavanomaisia lemmikkieläimiä, mutta eräs valkoinen opossumi elelee kuitenkin mukavasti omistajansa kanssa Floridan Tampassa. Opossumille maistuu kaikenlainen ruoka, minkä vuoksi siitä saakin varmasti aina uskollisen seuralaisen kun on ruokailun aika.

Suloisella YouTube-videolla nähdään miten opossumi on tullut omistajansa viereen istumaan kun se on nähnyt, että nainen on alkanut syömään houkuttelevan näköisiä aamiaismuroja. Opossumi rouskuttaa tyytyväisesti värikkäitä muroja suoraan kulhosta kun nainen suostuu jakamaan välipalansa karvaisen ystävänsä kanssa.