JWoww sai keskenmenon – sekoili sen jälkeen pillerikänneissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarinen MTV:n The Jersey Shore -ohjelma teki uuden tulemisen Jersey Shore Family Vacation -nimisen tuotantokauden merkeissä. Nyt on paljastettu, että Jennifer ”JWoww” Farley sai keskenmenon seitsemän vuotta sitten sarjan ollessa äärettömän suosittu.

Kahden lapsen äiti, 32-vuotias realitytähti Jennifer ”JWoww” Farley on paljastanut, että hän oli seitsemän vuotta sitten raskaana ennen kuin MTV alkoi kuvata rämäpäisen joukon toilailuja Italian Firenzessä.

Nainen kertoi Mike ”The Situation” Sorrentinolle, että hän sai keskenmenon noin kolme viikkoa ennen kuvausten alkamista. Samoihin aikoihin kuoli myös JWoww:n isoäiti, joten nainen oli todella pohjalla Italian kuvausten aikana.

Hänelle oli määrätty rauhottavia lääkkeitä ja nainen sekoili elämässään koko tuotantokauden ajan, People-lehti raportoi. MTV-viihdekanavalla taannoin esitettyä realitysarja The Jersey Shorea seurattiin yhteensä kuuden tuotantokauden ajan. Jennifer ”JWoww” Farleylla on nykyisin kaksi lasta aviomiehen Roger Matthewsin kanssa ja hän on rauhoittunut pääosin perheenäidin elämään.

Living it up in Jamaica lounging in @qupidshoes ☀️

A post shared by Jenni JWOWW (@jwoww) on