Mallikaunotar puristeli rintojaan julkkisbileissä – otti pari olutta liikaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen Metisha Schaefer on tullut tunnetuksi malliuransa lisäksi David McIntoshin tyttöystävänä ja WAGS Miami -realitysarjan tähtenä. Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu David löysi Metishan vierelleen erottuaan julkkiskaunotar Kelly Brookista pettämiskohun saattelemana.

Nyt Metisha Schaefer on kuvattu juhlimassa railakkaasti Munchenissa, Saksassa. Uhkea kurvitar meni Arabella Westpark -hotellissa järjestetyssä Dirndl Trachtentrend Party -tapahtumassa jopa niin pitkälle, että ryhtyi itse puristelemaan rintajaan kuvaajien edessä.

Viime vuosina Metisha Schaefer on saanut hyvin jalansijaa realityohjelmien lisäksi myös mallimarkkinoilla, mutta varsinainen kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään. Aika näyttää onko sellainen tulossa mahdollisesti vaikka jo tänä vuonna.

Splash
Splash
Splash
Splash