Mies haastoi pomonsa oikeuteen piereskelystä – oikeudenkäynnin tulos yllätti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisesas Construction Engineering -yrityksessä sopimuspäällikkönä toimineen David Hinsgtin työ haisi – kirjaimellisesti. Hän nosti kanteen entistä esimiestään vastaan piereskelyn muodossa tapahtuneen häiriköinnin ansiosta.

Hinsgtin mukaan esimies, Greg Short, piereskeli usein hänen edessään ja joskus jopa hänen päälleen. Peräilman päästelyn jatkuessa Hinsgt alkoi kutsua pomoaan Mr. Stinkyksi, eli Herra Haisuliksi. Hän myös kieltäytyi menemästä hissiin Shortin kanssa.

Short kiisti piereskelleensä alamaisen edessä useammin kuin kerran tai pari. Hänen mukaansa tarkoituksena ei myöskään ollut loukata ketään. Hinsgtin kollega Phillip Hamilton puolestaan uskoo, että kaksikon välejä hiersivät kulttuurierot.

– Hinsgt on saksalainen. Me australialaiset hyväksymme pierut. Niitä vain tapahtuu. Hinsgt puolestaan loukkaantui niistä usein, Hamilton kuvaili.

News.au-uutissivuston mukaan tuomari Rita Zammit asettui esimiehen puolelle ja hylkäsi kanteen. Hänen mukaansa piereskelyä ei olisi voinut laskea kiusaamiseksi, vaikka sitä olisikin tapahtunut. Zammit uskoo Hinsgtin yrittävän vain kostaa irtisanotuksi joutumisen kohtuuttomalla tavalla.