Roska-astian piti olla pesukarhun kestävä – eläin oppi avaamaan sen hetkessä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Roskakoreja tonkivat pesukarhut aiheuttavat harmaita hiuksia monille Pohjois-Amerikan asukkaille. Niinpä osa roska-astioista on suunniteltu aukeamaan tavalla, jonka ei pitäisi onnistua roskiin mieltyneiltä eläimiltä.

Tuoreella Facebook-videolla pesukarhu osoittaa kuitenkin olevansa nokkelampi kuin monet ihmiset haluaisivat uskoa. Kanadalainen Graeme Boyce kuvasi sen kuultuaan ulkoa ääniä ja nähtyään eläimen pesukarhunkestäväksi tarkoitetun roska-astian päällä.

Pesukarhu ruuvasi lukitusmekanismin auki pieniä ihmiskäsiä muistuttavilla käpälillään. Astian avaaminen ei vienyt eläimeltä kauaa, ja jo hetken päästä se oli tonkimassa roskiksen antimia lajilleen ominaiseen tyyliin.

 

There i was minding my own business a few minutes ago, when I heard the toboggan being loudly tossed aside – an alert when the racoon was atop the bins – and so for those people who said the new green bins are "racoon proof"… #beach #racoon #greenbin “To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com”

Publiée par Graeme Boyce sur samedi 7 avril 2018