Suklaamuna K18 – tämä herkku ei sovi ihan jokaiselle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Firebox-verkkokauppa on ottanut myyntiin suklaasta valmistetun herkun, jonka ulkonäkö mukailee miehen sukupuolielintä. Kauniissa ja kukilla koristellussa rasiassa lukee: ”Ime munaa”, joten makeinen sopii esimerkiksi vihamiehelle lähetettäväksi.

Suklaamuna on saanut kokonaan uuden merkityksen Firebox-verkkokaupan uuden tuotteen myötä. Laadukkaasta suklaasta valmistettu slaikkari on 18,5 senttimetriä pitkä maitosuklaamakeinen, joka varmasti yllättää lahjansaajan. Suklaamunan avulla voi kertoa ajatuksensa toiselle ihmiselle herkulliseen tyyliin.

Suklaamunan voi tilata suoraan nimettömänä lahjansaajan kotiosoitteeseen. Lahjapaketissa on ruusuja, eikä kukaan varmasti arvaa sisältöä ennen rasian avaamista. Eat a Dick -suklaamuna maksaa 23 euroa.

Firebox