Erikoinen lahjaidea ystävälle: ”Suoraan yksisarvisen takapuolesta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksisarviset ja muut taruolennot ovat nykyisin muodissa. Satuhahmoja hyödynnetään laajasti myös tuotemarkkinoinnissa. Nyt on tullut myyntiin vaahtokarkkeja, jotka ovat kuin yksisarvisen kakkapökäleitä.

Firebox-nettikauppaan on tullut myyntiin Unicorn Poop Marshmallows -nimisiä makeisia, jotka ovat vaniljanmakuisia vaahtokarkkeja. Riemunkirjavat karkit on läpinäkyvässä purkissa. Pakkauksessa on noin 280 grammaa sokeripitoista mussutettavaa, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi lahjaksi tai vaikkapa Pride-bileissä tarjottavaksi.

Purkissa on vaahtokarkkeja kaikissa sateenkaaren eri väreissä, joten kyseessä on kaikkea muuta kuin tylsä tuote. Yksisarvisen kakkakarkit lähtevät uudelle omistajalle noin 12,5 eurolla.

– Suoraan yksisarvisen takapuolesta, Firebox mainostaa.

Firebox