Vaaleanpunainen gini maistuu vadelmalta – kuin yksisarvisen kyyneleitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uskotko yksisarvisiin? Osa ihmisistä uskoo yksisarvisten taruolentojen olemassaoloon, ja niiden läsnäoloa on hyödynnetty jopa erilaisissa vaihtoehtohoidoissa. Todellisuudessa yksisarvisia ei olla päästy näkemään tai dokumentoimaan.

Satuihin on kuitenkin mukava uskoa. Siksi nostamme esittelyyn Firebox-lahjatavaraliikkeen uuden alkoholituotteen, jonka nimi on Unicorn Tears Rasberry Gin Liqueur. Kyseessä on puolen litran kokoinen ginilikööripullo, jonka sisällä on vadelman makuista giniä välkehtivässä muodossa.

Vadelmagini maksaa noin 46 euroa, mutta sitä ei vielä toistaiseksi pysty tilaamaan Suomeen. Kannattaa siis soittaa englannin serkulle, että tilaa juomaa itselleen ja tuo Suomeen samalla, kun on tulossa viettämään juhannusta. Emme tiedä, miltä yksisarvisen kyyneleiksi väitetty gini maistuu, mutta olisi hienoa päästä testaamaan.

Firebox