Koirat keksivät salkopallon – pelille ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Salkopallo, eli tolppapallo, on kaksin pelattava peli, jossa pelaajat seisovat korkean tolpan vastakkaisilla puolilla. Pelaajien tulee yrittää palloa lyömällä saada naruun kiinnitettynä oleva pallo kiertymään tolpan ympärille. Toinen pelaaja yrittää tehdä tämän vastapäivään lyömällä ja toinen myötäpäivään.

Nyt hauskalla videolla nähdään miten myös koirat innostuvat tästä hauskasta leikistä. Pallot ovat monien koirien suosikkileluja, minkä vuoksi narun päässä heiluva pallo onkin melko vastustamaton kapistus kummallekin koiralle.

Omistaja on kuvannut koiristaan hauskan YouTube-videon, jossa nähdään miten kaksi energistä koiraa viihtyvät salkopallon parissa äärimmäisen hyvin. Tämän leikin parissa koirat näyttävät viihtyvän miten kauan tahansa, minkä vuoksi omistaja onkin vapautettu pallonheittovastuusta.