Härski kristallikruunu lähes K18 – näyttää jättikokoiselta fallokselta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kodin valaisimia voidaan pitää sisustuksen katseenvangitsijoina. Näyttävät kristallikruunut antavat huoneistoon ylellisen vivahteen, kun pienet koristekivet säkenöivät valonsäteiden kanssa tunnelmaa luoden.

Netissä leviää parhaillaan viraalina kuva, jossa on hieman erilaisempi kattokruunu. Ketjun varassa roikkuva valaisin on kuin jättikokoinen fallossymboli. Lampun muotokieli on yksi yhteen peniksen kanssa.

Facebookiin julkaistu kattokruunukuva on lainattu toiselta sivustolta, eikä sen omistajaa tai sijaintia tiedetä. Kristallikruunu on samaan aikaan näyttävä että härski. Miehen sukupuolielimen muotoinen lamppu tarvitsee varmasti myös tavallista korkeamman huonekorkeuden.

Who's chandelier is this? 😂

Publiée par 50 Shades Of Council Estates sur mercredi 7 mars 2018