Mies heräsi nukutuksesta – rakastui palavasti paahtoleipään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty vuosien varrella monia hulvattomia videoita, joissa nähdään miten sekaisin lapset ja aikuiset ovat sairaalasta tai hammaslääkäristä poistuessaan nukutuksen jäljiltä. Potilaat ovat luulleet kielensä pudonneen tai maailmanlopun tulleen, ja nyt eräs mies löysi rakkauden paahtoleipää kohtaan.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa mies on herännyt leikkauksen jäljiltä. Nukutuksen vuoksi mies on vielä hieman tokkurainen, mutta on alkanut kuitenkin jo syömään välipalaansa. Vaimo oli ajatellut, että mies olisi onnellinen nähdessään hänet sairaalavuoteen vieressä, mutta mies näytti kuitenkin olevan enemmän otettu paahtoleivästä.

Videolla nähdään miten mies löytää aivan uuden rakkauden täysin tavallista paahtoleipää kohtaan. Mies hämmästelee leivän upeaa makua ja yrittää saada muitakin maistelemaan millaista herkkua hänelle on oikein tuotu. Mies näyttäisi olevan erityisen tyytyväinen siitä missä tilanteessa hän on juuri nyt oman kahvikupposensa ja paahtoleipänsä äärellä.